Limbă:  Română
Telefon:  (+4) 0742 741130
Acasă   Soluții

autoMinder

Descrierea soluției

autoMinder este o soluție completă de management a parcului auto. Indiferent de mărimea flotei, autoMinder simplifică și optimizează procesele de administrare a parcului auto. Fiind ușor de instalat și configurat, lucrul propriu-zis cu aplicația începe în doar câteva minute de la descărcare.

Vizitați site-ul aplicației

invoiceXP

Descrierea soluției

invoiceXP este o aplicaţie de gestionare şi tipărire a facturilor, proformelor, chitanţelor, avizelor de însoţire a mărfii, comezilor client şi invoice-urilor adresată tuturor tipurilor de persoane juridice/fizice autorizate.

Vizitați site-ul aplicației

docExpert

Descrierea soluției

docExpert este un registru intrări-ieşiri electronic. Această aplicație menține evidența intrărilor, ieșirilor, deciziilor și hotărârilor unei organizații.

Vizitați site-ul aplicației

isoAssist

Descrierea soluției

Aplicația isoAssist se adresează atât firmelor care au implementat/certificat un SMC (Sistem de Management al Calității) conform standardului ISO 9001 cât și celor care doresc să-și implementeze unul. Firmele care au deja implementat un SMC iși pot adapta ușor sistemul existent la aplicația isoAssist, aceasta fiind însoțită de toată formularistica folosită la realizarea ei, în format Microsoft Word (.DOC).

Vizitați site-ul aplicației

Android

Aplicații Android

Vizitați pagina mindBox de pe portalul Google Play pentru a descărca diverse aplicații pentru dispozitivele cu sistem de operare Android.

Vizitați pagina firmei